Concertagenda

Zet de volgende data alvast in uw agenda!

Zaterdag 18 mei 2019
In 2019 verlenen wij onze medewerking aan Cantate op de Brink. Cantate BMV 7, Christ unser Herr zum Jordan kam, zal dan worden uitgevoerd.

Solisten: Mezzosopraan Sara Klein Horsman, Tenor Falco van Loon, Jasper Schweppe bas. Kamerkoor Akkoord en orkest onder leiding van Cees van der Poel. Zie ook de website van Cantate op de Brink.

De cantatevespers worden gehouden in de Grote Kerk te Hilversum.
Adres: Kerkbrink 4 te Hilversum
Aanvang: 16:30 uur, kerk open vanaf 16:00 uur
Toegang is gratis, er wordt na afloop een collecte gehouden aan de deur.

Zaterdag 1 juni
IKTOON Hilversum
16.00 uur, Burgerzaal gemeentehuis Hilversum

Zondag 17 november 2019
Jaarlijks concert. Verdere info volgt

Zondag 15 December 2019
Kerstconcert. in Huizen. Verdere info volgt

Terugblik:

Zondag 11 november 2018:
Kamerkoor Akkoord bestaat 15 jaar!
Ons jubileum concert: Voglio Cantare !

Bekijk ook de foto’s en beluister de video’s op de concertpagina/ foto’s en video’s!

Het 15 jarige jubileum concert van Kamerkoor Akkoord was er een van oude en moderne componisten uit vele windstreken van Europa.
De werken van de componisten Orlando Di Lasso, Jean Sibelius, Josquin des Prez, Ola Gjeilo, Daniel Elder, Jose de Tores y Martinez Bravo, en Morten Lauridsen, zorgden voor een goede afwisseling en verscheidenheid van muziek.
Het was een uitdaging om te zingen in het Latijn, Zweeds, Spaans, Italiaans, Frans en Engels, maar het is ons gelukt! Wat hebben we met veel plezier gezongen voor een vrijwel volle Oud- katholieke kerk aan het Melkpad! En aan de reacties te horen hebben we met dit concert een groot aantal muziekliefhebbers een fijne middag  bezorgd. Wat een lovende woorden.

Hartelijk dank aan de vele bezoekers van ons concert en de sponsoren voor de financiële ondersteuning. ( zie concertsponsors). Tevens gaat onze dank uit naar onze dirigent, die heel hard heeft gewerkt om ons koor in staat te stellen zo’n mooi concert neer te zetten.                       

Klik hier om nog even in het programmaboekje te kijken.

Advertenties